Dobrodošli na Apotekamo.si

Kmalu na vaš klik

Apotekamo.si bo kmalu odprl svoja spletna vrata tudi v Sloveniji! Poiščite vse izdelke za zdravje, nego in lepoto, ki jih potrebujete, po neprekinjeno nizkih cenah z BREZPLAČNO poštnino za vsa naročila!

NON-STOP nizke cene

Darilo ob vsakem naročilu

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Takoj po oddaji naročila začnemo pakirati paket in ga dostaviti na vaš naslov. Poleg tega, da je dostava izdelkov naročenih s platforme Apotekamo varna, je tudi popolnoma BREZPLAČNA ne glede na višino naročila. Prenesite si Apotekamo iOS ali Android aplikacijo za še lažje nakupovanje!

Zdravje je na prvem mestu

Naš primarni cilj je stranka, ki je popolnoma zadovoljna z našo storitvijo. Če želite prihraniti z non stop nakupovanjem po nizkih cenah in z brezplačno dostavo, izberite Apotekamo.si

Izkušnje naših uporabnikov

Ivana 33

Srednješolski profesor

“Za vašo platformo sem se odločila zaradi najboljših cen izdelkov, ki sem jih takrat potrebovala. Za Apotekamo sem izvedela preko sponzorirane objave na Instagramu.

Dostava je brezplačna in paket je bil dostavljen v dogovorjenem roku. Tisto, kar vas loči od ostalih, je poseben način pakiranja izdelkov, kar je zelo pohvalno! Lepo je videti nekoga, ki je pozoren na sam videz paketa. 🙂

Moja izkušnja je zelo pozitivna in z veseljem vas priporočam drugim.”

*Anketa 2022

Naročite se na naše novice

Bodite pravočasno obveščeni o vseh akcijah in ugodnostih, ki smo jih pripravili za vas!

Loading